Kantorn

På Kantorn har vi 190 rum fördelat i korridorer och mindre lägenheter. Rummen varierar i storlek mellan 10 – 14 kvm + hall, toalett och badrum.
Avgiften för enkelrum är 3.950:- per månad  och för dubbelrum blir avgiften 2.550:- per person och månad för läsåret 17/18.

Alla rum i korridor har telefonuttag och TV-uttag samt egen toalett och badkar. I varje korridor finns ett kök, ett samlingsrum och ett förråd för idrottsutrustning. Till de mindre lägenheterna finns ett separat förråd som delas av flera och är endast till för idrottsutrustning. De som bor i de mindre lägenheterna delar även pentry/kök, dusch och toalett med de övriga som bor i lägenheten.

Tvättstuga

Tvättstuga finns på gavelsidan på huset som har portar 10 och 12, man behöver inte boka tid utan man går dit och använder en ledig tvättmaskin. Soporna sorteras i ”matavfall” och ”brännbart” och slängs i behållare på utsidan av husen mot gatan. Det är ungefär 1½ km till centrum. Du kvitterar ut en nyckel som ska passa till rummet och postfacket, som än så länge finns sidan om korridors dörren.

Fiber

Fiber är framdraget. Om ni önskar koppla in fiber går ni in på www.bredbandswebben.se och väljer bland det utbud som finns för just din adress! För att du ska kunna ange ditt rumsnummer behöver du den fyrsiffriga kod som står utanför din rumsdörr om du bor i korridor. Bor du i en mindre lägenhet står den utanpå lägenhetsdörren, sen behöver du ibland ange  ”a” för första rummet om du går längs väggarna medsols (som klockan) och ”b” alt. ”2” för det andra rummet. Tänk på att om ni vill ha en trådlös uppkoppling behöver ni en router, kolla om det ingår. Välj då en router som inte tappar så mycket av farten på fiberuppkopplingen när det blir trådlöst.

Adress

Kantorsgatan 10, 12, 14, 16, 18
754 24 Uppsala